Product Manager til Produkt- og kundeadministration

Bankinvest stillingsopslag

BankInvest har i forbindelse med vores Strategi 2020 forstærket fokus på udvalgte kerneprodukter, som i forskellig form vurderes at kunne kvalificere sig til en langt større markedsandel på tværs af forskellige kundegrupper.

Fælles for alle BankInvests produktændringer og kundeoprettelser er, at de implementeres med Produkt- og kundeadministration som driver.

Vi ønsker med afsæt i vores forretningsmæssige og strategiske ambitioner at styrke Produkt- og kundeadministration. Derfor søger vi en stærk og erfaren profil til at indgå i teamet.

Er det dig, vil din succes blive målt på din evne til at eksekvere med kvalitet, kundetilfredshed samt på dit samspil med resten af vores organisation.

Dine primære arbejdsopgaver:
Som specialist i implementeringer i Produkt- og kundeadministration vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Drive implementeringer af nye kapitalforvaltningsprodukter og ændringer i eksisterende produkter ved hjælp af et stærkt overblik og gode projektledelsesfærdigheder
  • Koordinere onboarding af nye kunder
  • Deltage i løsningen af afdelingens øvrige opgaver inklusive udarbejdelse af kundeaftaler, besvarelse af kundehenvendelser, m.m.

Du bliver en del af et mindre team. Det kræver tæt samarbejde, og at vi dækker ind for hinanden. Derfor vil din opgave-palette spænde vidt, og du får fra første dag en bred berøringsflade med mange medarbejdere og ledere. Vi forventer, at løbende uformel dialog med disse falder dig naturligt.

Din person:
Du skaber overblik, har en struktureret tilgang til dit arbejde og sikrer konsistens og kvalitet i løsningen af dine arbejdsopgaver, også når der er travlt. Du er ambitiøs og resultatorienteret, og du trives med at samarbejde med dedikerede kolleger på tværs af organisationen, som dækker over mange faglige specialer. Du er en teamspiller, som både kan arbejde sammen med andre kolleger og selvstændigt. Vi værdsætter gode kommunikationsevner, da vi har stor interaktion med både kunder og kolleger. Derfor er det vigtigt, at du kan opbygge gode relationer.

Din baggrund:
Du har et stærkt kendskab til den finansielle sektor, og det er en stor fordel, hvis du har flere års erfaring med investeringsforeningsprodukter eksempelvis via tidligere ansættelse hos en kapitalforvalter, hvor du har arbejdet med fx produktudvikling, onboarding af kunder eller rapportering til kunder. Du har en relevant økonomisk/finansiel uddannelse. Du er en rutineret bruger af Microsoft Office-pakken både Excel, Word og PowerPoint. Du har desuden gode engelskkundskaber.

Vi tilbyder:
Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med en flad ledelsesstruktur, en uformel omgangstone og mange kompetente kolleger. Det giver dig gode muligheder for både at udvikle dig selv og påvirke dit arbejde. Vi yder løn efter kvalifikationer og en bred vifte af personalegoder, fx sundhedssikring, kantineordning, kontor tæt ved Nordhavn Station og kommende Metro.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Produkt- og kundeadministration, Anette Charnouby på telefon 77 30 90 00.

Send din ansøgning senest den 18. september 2017 via www.bankinvest.dk, hvor du også kan læse mere om os. Vær opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende.

BankInvest er en førende kapitalforvalter og udbyder af investeringsforeninger i Norden med en samlet formue under forvaltning og administration på over 145 milliarder kroner. BankInvest forvalter midler for cirka 220.000 private investorer og et antal institutionelle investorer i Danmark og udlandet. BankInvest blev etableret i 1969, og ejerkredsen består af 39 danske pengeinstitutter. Virksomheden har cirka 110 medarbejdere.